Kõrv peale: Dubshack sel reedel värskes klubis PAI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub Mechz spetsialist K MAN
Dub Mechz spetsialist K MAN Foto: promo

2015.aasta 16.hooaja esimene Dubshack toimub värskes klubis Pai! Erikülalisena on kohal endise Dub Mechz spetsialist K MAN.

K MAN on pärit Lõuna Londonist, tema produktsioonihõlma alla kuuluvad dub, dubstep ja paljud teised muusikasuunad. K MAN on muusikaga tegelenud umbes 11 aastat.

Tema muusikat toetavad sellised suurnimed nagu Mala, Chef, Coki, Hatcha ja paljud muud ning ta on mänginud DMZ'l ja teistel suurtel üritustel üle UK.

K MAN on lasnud välja muusikat dubstepi ühe kvaliteetseima plaadifirma Deep Medi alt. Hiljuti on tal olnud esinemisi Taanis ja Los Angeleses.

Kohale on veetud spetsiaalne helisüsteem, et ka kõige madalamad sagedused puhtalt kõlaks. Dubshack jätkab seda traditsiooni ka järgmistel üritustel. 

Residendid Slin, Bisweed, Abstract Detail, Chaozlevel ja Brisance loovad meeleolu enne ja pärast K Mani setti. Tegemist on Eesti bassimuusika koorekihiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles