Unikaalse Tallinna kunstirestorani Art Priori sisekujundus on aastapreemia vääriline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unikaalse Tallinna kunstirestorani Art Priori sisekujundus on aastapreemia vääriline
Unikaalse Tallinna kunstirestorani Art Priori sisekujundus on aastapreemia vääriline Foto: MediaMarketing

Eesti Sisearhitektide Liidu poolt välja kuulutatud aastapreemia 2014 – 2015 konkursile laekunud 79 töö hulgas on žürii välja valinud 32 nominenti kaheksas kategoorias ning restoranide kategoorias on üks neljast kandidaadist restoran Art Priori, kujunduse autoriks on Art Life projekti meeskond. Samas kategoorias on nominentideks veel ka restoran Noa, pubi Pööbel ja nuudlirestoran Tokumaru.

Foto: MediaMarketing

Kesklinnas asuva Art Priori kohta on öeldud — see on kunst seintel ja taldrikul, kus pehmed, loomingulised ja väljapeetud maitsed pakuvad külastajale elegantse ja üllatava toiduelamuse.

Foto: MediaMarketing

Žürii esimehe Eerik Olle sõnul esitati tänavusele konkursile rekordiline arv töid, mis muutis hindamisprotsessi tavapärasest keerukamaks ja aeganõudvamaks. Samas annab see märku eriala tugevusest ja tööde kvaliteedist ning kindlasti ka tellijaskonna kasvavast teadlikkusest – just nomineeritud tööde puhul võis täheldada tellija ja sisearhitekti tulemuslikku koostööd.

Foto: MediaMarketing

Preemiate võitjad tehakse teatavaks arhitektuurivaldkonna ühisel aastapreemiate gaalasündmusel 04. detsembril 2015 Arhitektuurikatlas, kus lisaks sisearhitektuuri preemiatele kuulutatakse välja Eesti Arhitektide Liidu, Eesti Maastikuarhitektide Liidu ja Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali preemiad.

Foto: MediaMarketing
Foto: MediaMarketing

Kuidas sulle meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles