Šokeeriv väide: David Cameron toppis oma peenise surnud sea suhu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cameron
David Cameron Foto: SCANPIX

Uus šokeeriv elulooraamat väidab, et Briti peaminister David Cameron käitus ülikooli ajal ebasündsalt surnud seaga.

Kahtlane akt leidis väidetavalt aset siis, kui Cameron õppis Oxfordi ülikoolis, vahendab Sunday Express. Ta olevat pannud oma «intiimse kehaosa» suhu seapeale, mis lebas korporatsiooni Piers Gaveston Society liikme süles. 

Jahmatav süüdistus on kirjas Lord Ashcrofti ja ajakirjanik Isabel Oakeshotti kirjutatud elulooraamatus «Call Me Dave». 

Toimunust olevat olemas ka fotojäädvustus, kuid pildi omanik ei vastanud raamatu autorite kontaktisoovile.

«Tegemist võib olla ka isiku eskliku identifitseerimisega,» tunnistas Ashcroft, et raamat võib ka eksida. «Kuid samas on see liiga üksikasjalik lugu, et seda mõtleks välja muus osas usaldusväärne inimene. Peale selle on Cameroni aegade liiderlikest pidudest mitmeid teateid seapeade kasutamise kohta.»

Lord Ashcroft on rääkinud, kuidas tema kibe rivaalitsemine Cameroniga sai alguse sellest, kui ta ei pääsenud valitsusse kõrgele kohale, ehkki ta oli miljoneid naelu annetanud konservatiivide partei toetuseks. 

Peaministri pressiesindaja kommenteeris väiteid nõnda: «Ma ei kavatse kommentaari andes seda raamatut vääristada. Autor on rääkinud selle raamatu avaldamise põhjustest. Peaminister keskendub riigivalitsemisele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles