Rain Tolk: kuhu need kasutatud kondoomid panna?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja ja filmimees Rain Tolk pajatab, mis tunded teda nooremas eas valdasid kondoomi kasutades.
 

Rain Tolk: Ma mäletan, et neid kondoome polnud kuhugi nagu panna. See oli suur probleem... Oled kondoomiga seksinud ja kuhu sa siis selle kasutatud kantossi viid? See oli nagu üks problemaatiline teema kondoomiga seksimise juures.

Aga kondoomi kasutamine, see on nagu isikliku hügieeni küsimus. Noh, et kui sa peaksid juhuslikult harrastama seksi poolvõõra inimesega, et siis see kondoom peaks olema kaasas. See on nagu elementaarne või nii.

Tervise Arengu Instituudi turvaseksi-teemaline kampaania «Kumm on seks» tuleb sel aastal noortele suunatud lühifilmiga «Räägi välja», mille loojateks on tuntud Eesti filmitegijad Rain Tolk ja Andres Maimik.

Filmi toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Uus film toob ekraanile elulised intiimsed olukorrad, mis noortel suvilapeo käigus tekivad: kuidas nad kondoomi kasutamisega seotud ebamugavusi ning eelarvamusi lahendavad ja sellest omavahel räägivad.

Film esilinastub 24. septembril kell 12 internetilehel hiv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles