Tallinna botaanikaaed kutsub palmide alla

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Botaanikaaia palmimaja teletornist vaadatuna.
Botaanikaaia palmimaja teletornist vaadatuna. Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

Tallinna botaanikaaed avab troopiliste ja kuivalembeste taimede kasvuhoonekompleksi, huvilised on oodatud uuenduskuuri läbinud kasvuhoonete avamisnädalal 3.-6. novembril meelelahutuslikele ja harivatele üritustele "Sügise eest palmide alla".

Tallinna botaanikaaia turundusspetsialist Taavi Puuorg ütles, et kasvuhoonete kompleksi avamisnädal annab aimu botaanikaaia tulevikusuundadest ajaveetmisvõimaluste pakkumise osas. "Püüame tuua botaanikaaeda rohkem ajaveetmisvõimalusi, ühendades meelelahutusliku harivaga," selgitas ta.

3. novembril on botaanikaaias külas Komöödiateater etendusega "Meri ja Orav". Järgmistel päevadel võtab koha sisse Kinobuss. Linastuvatele temaatilistele filmidele annavad oma kommentaarid filmioperaator ja -lavastaja Rein Maran ning botaanik Urmas Laansoo.

Avanädal lõpeb perepäevaga, mille käigus saavad lapsed võimaluse anda joonistamisega oma panuse multifilmi valmimisse, mida näidatakse botaanikaaias samal päeval.

Kohal on firma Vunder esindajad, kes õpetavad näomaalingute tegemist ja korraldavad joonistamisvõistluse.

Iga päev toimub giidide eestvedamisel mitu ekskursiooni nii avatavasse kui eelmisel aastal valminud subtroopikakasvuhoonesse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles