Enrique Iglesias: see oli ainult tantra-seks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias Foto: SCANPIX

Seksikas video aktuaalsele poploole «Heartbeat», kus laulavad Iglesias ja Pussycat Dollsist tuntud Nicole Scherzinger, on põhjustanud muusikaringkondades ärevust.

On ju ikkagi tegemist kahe staarlauljaga muusikamaailma kõige teravamast tipust, kui kasutada suusatreener Mati Alaveri kõnekujundit. Videos, mida Sa, hea muusikasõber, võid allpool üle vaadata, tantsisklevad lauljad lõpupoole vägagi meelalt olles tihedas füüsilises kontaktis.

Ühesõnaga, Iglesias (35) kinnitab stuff.co.nz vahendusel, et selliste liigutuste mõte oli järgi aimata tantra-seksi, mis on meetod, kus armastajad naudivad kirge ilma suguühteta.

Anna Kurnikoval, kes on Enrique naine, polnud kah selle video peale midagi öelda, kuna see oli töö.

«See on selline eelmängu moodi asi. Ma olen selliseid videoid teinud varemgi ja õnneks Anna saab aru, et mul on selline töö ja ei saa armukadedaks,» ütles Enrique.

Selle uudise valguses võib olla võimalik, et 2007. aasta detsembris, kui Iglesias Eestis käis, võis ta samuti kahe Eesti tüdrukuga hotellis ööd veetes harrastada justnimelt tantra-seksi. Vaata Elu 24 uudislugu tolleaegsest sündmusest, kus olid niisiis tegevad Iglesiase-Anett ja Iglesiase-Elina, paremas veerus sildi all SAMAL TEEMAL. Sealtsamast leiad ka loo, mis räägib tantra-seksist lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles