Driftihooaeg lõppes meeleolukalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalavahetusel tõmmati Rapla legendaarsel kardirajal kokku driftihooaeg. Kohal oli pea poolsada sõitjat, puudu vaid üksikud, kelle autod erinevatel põhjustel kahjuks tervet hooaega vastu ei pidanud.

Pro-klassis ennast üldarvestuses võitjaks sõitnud Kert-Eigo Kulla sõnul ei tulnud see meistritiitel sugugi kergelt, närvipinget olevat jagunud korralikult. Hooaega alustades ei osanud ta esikohta oodata, kuid hooaja lõpupoole hakkas juba vaikselt aimama, et väga kaugel see tiitel tema käeulatusest ei olegi.

2016. aasta hooajale läheb noormees vastu ambitsioonikalt. „Plaan järgmiseks hooajaks näeb hetkel ette Eesti meistritiitli kaitsmist,“ avaldab Kulla. „Üritame ka rohkem väljaspool eestit sõita.“

Foto: Sandor Mesipuu

Pro-Street klassis riputati kuldne medal kaela Kevin Pesurile ja vaid 16 aastane noormees on enda sõnade kohaselt tiitli üle lausa kirjeldamatult õnnelik! „«Ei olnud meie jaoks just kõige kergem hooaeg, kuid eesmärk sai täidetud ja lõpptulemusega oleme rohkem kui rahul,“» rõõmustab Pesur. «Väga palju oli hooaja jooksul tagasilööke, kuid lõpetasime siiski oodatud positsioonil.“»

Samas on võit kohe kindlasti tulnud teenitult, on ju noormees pidanud armastatud spordiala nimel nii mõnestki muust asjast loobuma. „«Mitte miski ei ole tulnud niisama, kõige rohkem olen ilmselt pidanud ohverdama koolipäevadel väärtuslikku uneaega, mis sai veedetud garaašžis,» avaldab Kevin, kes ometi õpitulemusi nii kõrgel suutis hoida, et tänavu õpinguid Nõmme Gümnaasiumis jätkab. „«No ja mõni nädal enne võistlusi olid ka kõik sõbrad teadlikud, et täna õhtul Kevin korvpalli mängima tulla ei saa,»“ lisab ta muigamisi.

Tuleva hooaja suhtes on kõik veel lahtine. 2015. aasta hooajal noormehe esikohale sõitnud auto on hetkel müügis ja edasiste plaanide üle jätkamise kohta ta alles juurdleb. „«Kõik ei ole olnud nii lilleline kui arvata võis...,» ohkab ta. „«Ometi olen väga tänulik oma toetajatele ja kõikidele headele inimestele, kes on mind aidanud praegusele tasemele. Ilma Teie abita ei oleks ma seda suutnud!“»

Korraldajate sõnul kukkus hooaja lõpuüritus välja nii, nagu planeeritud - meeliülendav. „Ilm ilus ja sõitjad palju, ehk siis sai 2015. aasta driftihooajale väärikas punkt pandud. Suundume nüüd kokkuvõtet tegema, vigu parandama ja järgmist hooaega ette valmistama. «Tahame ju tulevikus kõike veel paremini teha,“» kinnitab Marko Opmann, kes soovib ühtlasi tänada kõiki driftifänne ja toetajaid. „

Kohtumisteni aastal 2016!

Foto: Sandor Mesipuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles