Kõrv peale! Noor räppar Verbs andis koostöös USA produtsendiga välja mõnusalt tumeda loo

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Verbs
Räppar Verbs Foto: Erakogu

Räppar Kennethil on nüüd tugev konkurent Verbs'i näol. 18-aastane noormees andis hiljuti välja muusikavideoga inglise keelse loo «Latch».

«Lüürika on minu kirjutatud, nagu kõik mu lood ja lühidalt öeldes, mu muusika räägib minu elust ja tunnetest. Seal on alati kuulda kerget kurbust ja sellist ambient vibe'i. Refrääni ja helitöötluse tegi sellele loole mu hea sõber ja produtsent soomest nimega IDontEven. Instrumentaali sain ma ühelt noorelt USA produtsendilt, kelle nimi on Jacob Levan ning kes töötab paljude alternative Hip Hop artistidega,» paljastab räppar.

Verbs on enda sõnul pigem depressiivne inimene, kes unistab palju ja uputab tihti kurbuse alkoholi ja tubakasse. Põhjus, miks noormees muusikaga tegeleb, on tema enda sõnul lihtne: «Ma tahan edastada inimestele sõnumi «Be who you are and embrace your flaws».»

Loole «Latch» tegi räppar ka muusikavideo, mille sisu seletab ta nii: «Mul on kõik mustvalge, alates piltidest, videotest riiete ja juusteni ning kuna ma olen elukutselt disainer, siis tean, et värvid püüavad tihti tähelepanu ja panemad inimest vaatama kindlaid asju või üleüldist pilti. Mustvalges aga keskenduvad inimesed detailidele. Ma tahan, et inimesed vaataks sügavamale kui üleüldine pilt,» räägib noormees. Ka värvide tähendus on loo mõistmisel oluline: «Mustas riietuses osa on minu ego. Egoistlik pool, kes riietub stiilselt, teab mida elust tahab ja oskab töötada selle nimel, mida ta saavutada soovib. Valges riietuses stseenid on ilma keti ja sõrmusteta, mis iseloomustab rohkem depressiivset poolt, kes tahab inimestele abiks olla. Paljas on see aus osa, mis väljendub muusikas kuna oma muusikas räägin ma ausalt kõigest, endast ja oma tunnetest, unistustest ja hirmudest.»

Videot saad vaadata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles