Plikadega kimpu jäänud supersuli plaanib Kuu vargust

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supersuli Grul on plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast Kuu!
Supersuli Grul on plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast Kuu! Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 5.-11. novembrini vaadata lustlikku lugu supersulist "Mina, supervaras".

”Jääaja” ja ”Hortoni” tegijad toovad vaatajate ette lustilise loo supersulist, kelle elu raskeimaks ülesandeks saabigapäevane toimetulemine kolme väikese tüdrukuga.

Kenade majakestega tänaval erineb üks kõigist ülejäänutest: suur, must ja kole elamu, mille ees laiutab kuivanud muruplats. Keegi naabritest ei tea, et maja all asub tohutu salajane varjupaik, kus tegutseb lugematutest kollastest käsilastest ümbritsetud supersuli Gru.

Mehel on plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast Kuu! Kõikvõimalikke sulitempe nautiv ning selleks mitmesuguseid imevidinaid kasutav Gru pole aga valmis oma elu suurimaks väljakutseks, mille esitavad talle kolm väikest tüdrukut, kes näevad Gru juures midagi, mida keegi näinud ei ole: see paharet võiks olla täitsa sobiv papa!

Eestikeelne versioon valmis stuudios Orbital Vox. Oma hääle andsid filmitegelastele Tiit Sukk, Tõnn Lamp, Ivo Uukkivi, Maria Klenskaja, tüdrukutirtsud Grettel Killing, Madli Krõõt Maaste ja Sonja Kõrvits ning paljud teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles