Esimese konkursiloo esitas Eesti Laulule Jana Kask

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell: Jana Kask
Meik: Jenni Papstel 
Juuksed: Janeli Leppik
Modell: Jana Kask Meik: Jenni Papstel Juuksed: Janeli Leppik Foto: Erik Riikoja

4. oktoobril uue singli «Don`t Want Anything» avaldanud Jana Kask tunnistab, et lugu kirjutades ei mõeldud ta Eesti Laulu konkursile, samas oli loo muusika autor ja produtsent Jakko Maltis täna esimene, kes ETV valvelauas olevasse pappkasti CDga ümbriku pistis.


«Kui päris aus olla, siis idee minna looga konkursile, panid meile pähe idanema Urmas Vaino saatest Terevisioon ja Star FM-i hommikuprogrammi tiim. Pärast seda hakkasime mõtlema, et ehk tõesti – lugu on ju ilus,» selgitab Jana otsuse tagamaid.

«Don`t Want Anything» on tänaseks päevaks jõudnud kõikide suuremate Eesti raadiojaamade eetrisse, positsioonid edetabelites on saavutatud raadiotes Sky Plus ning Kadi. Samuti kaalutakse ka muusikavideo tegemist.

Jakko Maltis vihjab, et vähemalt üks lugu võib Jana poolt veel konkursile laekuda, aga kindlasti mitte rohkem. «Eesti Laul on üks tore ettevõtmine ning kindlasti saab tänavu olema veelgi põnevam, sest eelžürii valib ju välja 20 finalisti ning ilmselgelt oleks tore kui ka üks meie lugudest sinnamaani jõuaks,» võtab Jakko jutu kokku.

Kuula ja otsusta: kas see sobib Eurovisioonile?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles