Tuur toob kirjanikud Viljandimaale

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaar
Kadri Kõusaar Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kirjandustuuriga tulevad 3. novembril kell 14 Karksi kultuurikeskusse ja kell 17.30 Viljandi linnaraamatukokku Andrei Hvostov, Karl Martin Sinijärv, Asko Künnap ja Kadri Kõusaar.

Karl Martin Sinijärv on ajakirjanik ja luuletaja, Eesti kirjanike liidu esimees, kultuurisaate «OP» endine ja uue saate «Jüri Üdi klubi» juht.

Andrei Hvostov on ajakirjanik, esseist ja kirjanik. Novelli «Sinised mäed» eest pälvis ta maineka Tuglase preemia. Tema esseed «Eesti Eskpressis» on julged ja omanäolised ning viivad lugejad stampmõtetest eemale.

Asko Künnapit teatakse luuletaja, kunstniku, turundaja ja lauamängude väljamõtlejana ning reklaamiagentuuri Rakett asutajana.

Tartu ülikooli hispaania filoloogina lõpetanud Kadri Kõusaar on sellest keelest ka tõlkinud. Ta on lavastanud linastuskeelu tõttu skandaalseks muutunud filmi «Magnus», mis on esimene Cannes'i festivali põhiprogrammi jõudnud Eesti linateos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles