Üllar Luup haigestus kodutuna põskkoopapõletikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06
Üllar Luup
rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06 Üllar Luup rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Telereporter Üllar Luup elas ajakirjandusliku eksperimendi nimel nädal aega kodutu elu, ööbides koos tänavaelanikega telgis.


See pani telemehele sellise põntsu, et teda ründas põsekoopapõletik, vahendab Nädal. Reporter loodab, et paraneb nädala jooksu. Eksperimendi huvides otsis ta kapist välja vanad riided ja läks siis Balti jaama heidikutega tutvust sobitama.

«Ma ei läinud end peale suruma. Ootasin, kuni keegi minuga suhtlema hakkab. See taktika tasus ära, nad hakkasidki rääkima, jagasid esimesel õhtul süüa ja teadmisi. Üks andis näiteks pesupulbrit sokkide pesemiseks,» jutustas Luup oma sotsiaalsest sukeldumisest. Kodutud jagasid Luubiga oma filosoofilisi ning sotsiaalpoliitilisi vaateid ning jagasid tänavatarkust – näiteks parimaid pudelikorjekohti.

Üllar Luubi seiklusi tänaval tutvustab Kanal 2 saade «Reporter».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles