Kuula: Mikk Mäel on uus bänd ja tuli välja singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Mäe
Mikk Mäe Foto: promo

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ja sel hooajal telesaates «Su nägu kõlab tuttavalt» osalev Mikk Mäe on valmis saanud oma teise singliga «Rahutu».

Laul on salvestatud Sinusoid ja Tabu stuudiotes Miku uue bändi poolt. Mikk Mäe bändis teevad kaasa kitarrist Sander Nõmmistu, basskitarrist Hannes Agur Vellend ja trummar Kaupo Saar. «Rahutu» taustavokaali laulis sisse Grettel Killing. Loo autoriks on Hannes Vellend ja produtsendiks on Tomi Rahula.

 

«On rõõm näha, et hiljuti kokku tulnud bändimehed on avaldanud soovi ka koos Mikuga plaadile mõned lood kirjutada,» sõnas Tomi Rahula. 

Foto: Viktor Burkivski

«Mul suur rõõm, et saime kokku väga mõnusa bändi,» ütles Mikk Mäe. «Tegime selle laulu demo juba pea aasta tagasi, aga tol korral jäi see sinnapaika. Nüüd leidsime, et on õige aeg selle lauluga välja tulla. Plaanin oma debüütplaadiga välja tulla juba novembris".»

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles