Pärnus tähistatakse surnute ööd kummituste villas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus leiab halloweenil pidutsemiseks mõned õudsed kohad.
Pärnus leiab halloweenil pidutsemiseks mõned õudsed kohad. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Samal ajal kui miljonid inimesed üle maailma lõiguvad oktoobri viimasel päeval usinalt kõrvitsaid ja jooksevad kostüümides tänaval, peavad surnute ööd tähistavat halloween’i üksikud Pärnu lõbustusasutused.

Olgugi et halloween jõuab kätte alles pühapäeva öösel vastu esmaspäeva, toimub Pärnu esimene halloween’ipidu juba reede õhtul klubis Mirage. Esmalt on pidu noortele ja hiljem täiskasvanutele. Mõlemal üritusel tutvustab oma uut plaat Merlyn Uusküla.

Ees ootavad eriti hirmsad peod

Suvepealinna suurim surnute öö möll seevastu toimub laupäeva öösel klubis Bravo, kus pidutseb ka vabaajaportaal 24tundi.ee.

Bravo programmijuht Erko Käärats lubas, et üritusel “Haunted Mansion” juhtub kõikvõimalikke jubedaid asju, mis päevavalgust ei kannata.

Bravo on dekoreeritud surnute ööle iseloomulikult kummituste villaks, laval ja letil on kummituslikud jube kaunid halloween’itüdrukud. Hirmuäratavalt hea muusikaga on kohal DJ Andi Raig.

Jubedaks tõotab kujuneda laupäeva öö kuursaalis, kus on kohal üritus “JägerÖÖ vs halloween”.
“See on jõhkralt hea pidu,” lubas kuursaali programmijuht Urmas Lass. “Kogu üritust jahutavad jägeretid, kelle taevalik ilu on silmipimestav. Kustutame kuursaalis tuled, et jägerettide säras tantsida. Pidu ei ole mõeldud nõrganärvilistele – võib mõjuda psüühikale.”

Peale selle on kohal hirmus hea bänd Hellad Velled ja koletult seksikas DJ Enno Lohu. Võigastele kostüümidele on välja pandud auhinnad.

Raju halloween’i pidu lubab Ülejõel asuv Alexandri pubi. Muusikat seab peol Napkins ja dresscode’iks on “Devil Woman”.

Kilingi-Nõmme ööklubis Gia peetakse maha suur kostüümipidu “Halloween special”.
Muusikat seab maagilisel ööl DJ R.U.H.T.E.

Surnudki mängivad pokkerit

Halloween’i tähistab laupäeval meelelahutusbaar 2 Paarigi.

Baari juhataja Regina Gololobi teatel on kavas maha pidada “Halloweeni pokkeriturniir”, millel on esimestele välja pandud mõnusad auhinnad. Turniiril mängitakse populaarset pokkerit Texas Holdem.

Algajad saavad end pokkeriga kurssi viia päev varem, kui reede õhtul toimub soovijaile pokkeri tasuta õppetund.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles