Tech & Body alustab sügishooaega Studios koos Harvey McKay'ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harvey McKay
Harvey McKay Foto: Erakogu

Homme, 19. septembril alustab hooaega klubis Studio igakuine sariüritus Tech & Body. Avapidu väisab Glasgowst pärit tehno dj ja produtsent Harvey McKay. Kodumaistest djdest esinevad Dave Storm, MVP ja DJ Quest.

Harvey McKay on üks väheseid artiste, kes on teinud läbimurde Glasgow väikesest skeenest ja saanud tuntuks ülemaailmselt. Harveyle iseloomulik helipilt, kus sügavad tehnohelid on miskitud hausi ja vokaalielementidega on viinud mitmed tema lood muusikaedetabelite tippu. Harvey McKay lugusid on välja andnud tuntud tehnomuusika leibelid nagu Drumcode, Cocoon, Bedrock ja Soma.

Tech & Body peosari sai alguses 2012. aastal klubist Partei, kust liikus järgmisel aastal edasi klubisse Studio. Tech & Body resident-dj ja vedaja Dave Storm kirjeldab peosarja loomist: «Sarja alustades oli eesmärk ellu kutsuda igakuine diip-tech hausi peosari ning külla kutsuda tuntud tegijaid välismaalt, kelle muusikat fännid ja pidulised internetist podcastidest ja miksidest kuulasid. Paljude esinejatega olen isiklikult juba varem tuttav ja mõnede artistide produktsioon on olnud mulle kunagi eeskujuks.»

Tech & Body peosarja on külastanud järgmised välismaised artistid: Shur-I-Kan, Jimpster, Ian Pooley, Rasmus Faber, Vincenzo, Tony Lionni, Andreas Saag, Pete Heller, Stee Downes jpt. 

19. septembri Tech & Body peol mängivad muusikat: Harvey McKay( (UK), Dave Storm, MVP ja Dj Quest.

Uksed avatakse kell 00:00

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles