Pilk peale: Isac Elliot üllatas fänne uue muusikavideoga hittloole «Baby I»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry ja Isac Elliot
Katy Perry ja Isac Elliot Foto: Instagram

Isac Elliot tegi täna hommikul oma fännidele suure üllatuse ja avaldas uusversiooni oma hittloo «Baby I» muusikavideost. «Baby I» singlit on Spotify`s kuulatud juba üle 4 miljoni korra. Sama palju on YouTube`is vaadatud ka loo Londonis filmitud originaalversiooni. Uus versioon, mis valmis spetsiaalselt USA turu jaoks, võeti üles Los Angeleses. Režissööriks oli Erik White (Chris Brown, Flo Rida, T-Pain). 

Isac Ellioti kommentaar: «Mul on hea meel, et Ameerikas mu singel inimestele meeldib ja ma sain uue muusikavideo filmida. Nüüd, kui ma olen seda lugu juba 100 korda esitanud, oli hoopis teine tunne kaamera ees olla. Kui me Londonis esimest videot filmisime, siis me kartsime, et hakkab sadama. Seekord Los Angeleses me kartsime, et on liiga kuum!»

«Ma olen teinud koostööd paljude uute artistidega, kellest on hiljem saanud ülemaailmsed superstaarid. Isac on kindlasti üks neist,» ütles video režissöör Erik White. Ta lisas: «Filmides «Baby I» videot, tundsin pigem nagu oleksin peol, sest see lugu on hea ning Isac`iga on lihtne koostööd teha. Kohe, kui saime esimese stseeni katusel valmis, teadsin, et sellest tuleb hea video. Filmimise lõpuks kuulsin, kuidas kogu meeskond ümises endamisi hittloo viisi. Isac on selline vabalt suhtlev ja kõva enesekindlusega laps. Ta on osa uuest generatsioonist, keda on inspireerinud parimad- Justin Timberlake`ist kuni Justin Bieberini. Ta on vabalt järgmine suur popstaar.»

Foto: promo

Fännid ei pea «Lipstick» muusikavideot enam kaua ootama, sest see avaldatakse järgmisel reedel, 25. septembril ja videos teeb kaasa ka kuulus Ameerika räppar Tyga. Terve nädala on fännid püüdnud avada «Lipstick» muusikavideo teasereid. Alusta oma #IsacElliotLipstickChallenge`it ja vaata teasereid siit.

Isac, kes läks see aasta 9. klassi, on olnud väga tegus. Nädala alguses naases ta Los Angelesest, kus andis intervjuusid ja esitas lugusid oma tulevaselt kolmandalt albumilt. Isac Ellioti põhimeeskond Ameerikas on Primary Wave Management ja üks suurimaid booking agentuure CAA. Eelmine nädal tutvustas CAA juht, Rob Light, Isac`ile Katy Perryt, kes teeb sammuti CAA-ga koostööd. Vaata pilti siit.

Isac ütleb: «Katy Perry oli väga pikk ja väga tore. Me rääkisime muusikast ja tema esinemisest Helsingis. Oli väga tore temaga tuvuda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles