Sepo Seeman vahetas elukohta pärast kaklust sissetungijaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Artur hellitas naistepäeva eel kliente kauni muusika, lillede, uhkete autode, meeldivate maitseelamuste ja lapsesõbraliku meelelahutusega.
Sepo Seeman
Port Artur hellitas naistepäeva eel kliente kauni muusika, lillede, uhkete autode, meeldivate maitseelamuste ja lapsesõbraliku meelelahutusega. Sepo Seeman Foto: Tiit Mõtus

Näitleja ja värske näosaate staar Sepo Seeman, kes üleelmise aasta aprillis sattus koos perega oma Juhkentali tänaval asunud kodus öise sissetungi ohvriks, on selle elamise maha müünud ning uude avaramasse ja turvalisemas piirkonnas koju kolinud.

Seda, kas kodu vahetamise ajendiks oli vähivaldne intsident Juhkentali tänava korteris, Sepo Seeman ajakirjale Kroonika ei avaldanud.

Telestaar ja näitleja elab nüüd perega Kadriorus Poska tänaval ning loodetavasti enam nende kodu sellist sissetungijat ei näe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles