«Laula mu laulu» saates osalevad roppsuu Cool D ja Liisi Koikson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Kanal 2

Eileõhtuses Kanal 2 «Reporteris» selgus, et oktoobris algavas menusaates «Laula mu laulu» osalevad ka räppar Cool D ja inglihäälne Liisi Koikson.

«Laula mu laulu» saates osaleb sel hooajal tuntud räppar Cool D, kodanikunimega Priit Kolsar, keda on nimetatud hellitlevalt ka «Lõuna-Eesti roppsuuks». Just Cool D andis 90ndatel esimesena Eestis välja hip-hop albumi. Ta on osalenud ka Eesti menukaimas hip-hopi rühmituses A-Rühm.

Mitmel korral Aasta Naisartistiks valitud Liisi Koikson on osalenud paljudes muusikalides, andnud välja mitu albumit ja esinenud lugematutel kontsertidel. Liisi mängis naispeaosa ajaloolises Eesti filmis «Detsembrikuumus».

Foto: Kanal 2

Lisaks Cool D-le ja Liisi Koiksonile osalevad algaval hooajal saates ka Ivo Linna, Laura Remmel, Villu Tamme, Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar.

Kõik nad kolivad nädalaks Laitse Graniitvillasse, et üheskoos lõbusalt aega veeta ja musitseerida. Igas saates on keegi neist seitsmest muusikust nö päevakangelane, kelle lugusid teised õhtusel kontserdil esitavad – igaüks omal üllataval viisil.

«Laula mu laulu» stardib juba oktoobris.

Vaata ka «Reporteri» videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles