Tyra Banks: viljakusravi on olnud traumeeriv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks
Tyra Banks Foto: SCANPIX

Supermodell Tyra Banks avalikustas, et ta soovib last saada ja on käinud viljakusravil.

41-aastane staar, kes on elukaaslase Erik Aslaga koos olnud kaks aastat, pole hoolimata pingutustest beebiootele jäänud, kirjutas People.

«Kui neljakümneseks sain, olin rahuleolematu vaid ühe asja pärast - mul polnud lapsi. Mõtlesin, et pagan, bioloogiline kell tiksub!» sõnas Banks. «Kui otsustad lõpuks asja kallale asuda, avastad, et vanemas eas pole see enam nii kerge.»

«Mul on kehavälise viljastamisega olnud õnnetuid, väga traumaatilisi hetki. Vanemana on see raskem. See ei juhtu niisama,» märkis staar.

«Alates 24-aastasest peale ütlesin igal aastal, et saan lapse kolme aasta pärast. Ütlesin seda jälle ja jälle, sest mu äri nõuab väga suurt kohalolu - ma pean tegema kõike ise. Ma üritasin leida õiget hetke, mil see juhtuda võiks.»

Hoolimata raskustest jääb Tyra positiivseks ja ei loobu oma unistusest emaks saada: «Ma tahan lapsi, tervet pesakonda! Ma tahan olla selline ema, kelle juurde laps julgeb pöörduda absoluuselt iga murega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles