Trikimehe maagiaetendus saab õelatelt konkurentidelt sõimata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall sai laupäeval rahvast puupüsti täis, kui seal astus üles trikimees Jürgen Veber.
Pärnu spordihall sai laupäeval rahvast puupüsti täis, kui seal astus üles trikimees Jürgen Veber. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Trikimees Jürgen Veber käib oma etendusega mööda Eestimaad ning paljud on seda juba näinud ja paljudel on kavas minna. «Reporter» uuris, mida ühest maagilisest etendusest arvatakse.

Paljud on show'd kritiseerinud, nimetades seda aeglaseks ja uimaseks.

Veber tunnistas, et tahaks kindlasti etendust veel lihvida ja sujuvamaks muuta: «Kas või see, kui sul on saalis 2500 inimest ja sul on vaja tuua 50. reast inimene lavale, et see ei võtaks pikalt aega ja teistel samal ajal midagi teha ei oleks.»

Kas netiportaalides võib tegutseda tuumikseltskond Veberi konkurente, kes toodavad etenduse kohta halvustavaid kommentaare?

«Oi, eks ikka, kindlasti on. Aga nagu selles Facebooki-filmiski - sa ei saa endale võita kaht ja poolt tuhandet sõpra, ilma, et sa vaenlasi koguks,» märkis Veber ja lisas, et ta ise neile sama relvaga vastu lajatama ei hakka.

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles