Toomas Kolk kandideerib TV3 ilmateadustajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kolk
Toomas Kolk Foto: TV3

Alates tänasest saab tutvuda TV3 ilmateadustajate konkursil osalejatega. Kaheteistkümnel järjestikusel õhtul esitlevad end vaprad ja ilusad ilmaesitlejaks soovijad nii «Seitsmeste uudiste» eetris kui ka veebilehel www.uudised.ee.

Kõigi kandidaatide seast saavad vaatajad lemmiku valida 27. septembril algaval hääletusel. Võitja selgub rahvahääletuse ja TV3 žürii ühisel otsusel 2. oktoobril.

Kokku saatis «Seitsmeste uudiste» uue ilmateadustaja konkursile avalduse ligi paarsada soovijat. Mehi oli neist neljandik, pürgijaid oli kooliõpilastest keskealiste daamideni. Finalistide seas on nii varasemast tuttavaid staare kui ka inimesi, kes seisavad telekaamera ees esmakordselt.

«Seitsmeste uudiste» ilmateadustajate konkursi tosina finalisti ritta kuuluvad Toomas Kolk, Siret Jakobson, Koit Kuusk, Valdik Kask, Hendrik Adler, Kuldar Veek, Mervi Kala, Hille Leiten, Tanel Lepp, Kadi-Maarja Võsu, Stella Rein ja Liis Kliimand.

Kandidaate tutvustava rea avab Toomas Kolk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles