Rumer Willise seinal rippusid kasuisa Kutcheri postrid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Ashton Kutcher, Demi Moore ja Rumer Willis
Vasakult: Ashton Kutcher, Demi Moore ja Rumer Willis Foto: FRED PROUSER/REUTERS
20-aastane näitlejanna Rumer Willis tunnistas, et enne kui tema ema Demi Moore näitleja Ashton Kutcheriga käima hakkas, kaunistasid mehe plakatid ka tema toa seinu.

Moore’i ja Bruce Willise tütar ei salga, et algul oli tal raske leppida sellega, et ema hakkas väljas käima endast 15 aastat noorema mehega, kirjutab Femalefirst.

«Kui ema 2003. aastal Ashtoniga kohtamas käima hakkas, tundus see imelik,» tunnistas Rumer. «Olin 15 ja Ashton oli tõeline südametemurdja – tema pildid rippusid mu toa seintel! Mäletan, kuidas ema ütles, et tema uus «sõber» tuleb meile külla. Küsisin, mis ta nimi on. Ema vastas, et Ashton.»

«Mina ütlesin, et vau, kas Ashton Kutcher? Läksin närvi ja punastasin. Aga kui ta kohale tuli, ei tundunud see kummaline. Mõistsin, et ma polnud ema kunagi õnnelikumana näinud. Nad olid nagu kaks kooliballile minevat 16-aastast!»

Peagi õppis Rumer kasuisaga leppima ning 2005. aastal oli tal Kutcheri ja oma ema abielu üle vaid hea meel.

«Ashton on minu jaoks nagu isa, selles mõttes, et ma austan teda ja küsin temalt nõu,» rääkis Rumer. «Aga samal ajal on ta keegi, kellega samastuda saan. Minu jaoks on ta nagu vanem vend või onu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles