Elu24 video! Liis Lemsalu: Eestis on ikka nii, et jõuad mingil hetkel kuskile tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri teisel nädalal toimusid Laitse Graniitvillas saate «Laula mu laulu» uue hooaja võtted. Elu24 käis kohal ja uuris, kuidas edenesid võttes saates osalejate arvates. 

Liis Lemsalu oli saate võtete teisel päeval väsimust tundnud, kuid järgmiseks päevaks oli see juba kadunud. Pausi ajal tekkis tal idee veidi magada, aga und polnudki.

Liisi arvates on kõik sel aastal osa võtvatest lauljatest erinevad isiksused ning ta ootab kuulda oma laule kõigi esituses. 

Suvi oli lemsalu jaoks väga töökas aeg. Küll esines ta pidevalt oma uue showga kui tegi väikeseid kõrvalprojekte. Lisaks sai ta tegeleda iseendaga - käia metsas ja meres ujumas.

Ka sel hooajal lööb Liis kaasa erinevates projektides. Lemsalu arvab, et kuna Eesti on väike riik, siis jõuad ringiga ikka kuhugi tagasi, olgu see siis televisioon või midagi muud. Siiski ei arva Lemsalu, et see halb oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles