Aleksandr Šeps kooselust Marilyn Kerroga: hommikuti on ta väga tige!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Šeps
Aleksandr Šeps Foto: ERR

Venemaa ülipopulaarses saates «Selgeltnägijate tuleproov» kohtunud Aleksandr Šeps ja Marilyn Kerro rääkisid «Ringvaates» oma igapäevaelust.

«Kui võtta üks tavaline päev, siis mina ärkan varem. Marilynile meeldib kauem magada, vähemalt kaheteistkümneni,» rääkis Aleksandr. «Hommikuti on ta väga tige. Vahel vaatab ta mind sellise näoga, nagu ei tunneks äragi!»

Kes varem ärkab, teeb ka kohvi. Hommikusööki nad ei söö, sest nad tunnevad end siis energilisemalt.

«Marilynile ei meeldi eriti toitu valmistada, aga kui ta seda teeb, on ta perfektsionist. Ta teab, et mulle meeldib, kui kõik on ideaalne. Näen, kuidas ta püüab. Kui Marilyn midagi valmistama asub, võin mina rahulik olla,» ütles Aleksandr.

Paar elab peamiselt Moskvas, kuid tihtipeale varjuvad nad Rakvere metsas asuvasse majja. Tegemisi nad pikalt ette ei planeeri, sest mitmes saates osalemine tähendab, et neid võidakse iga kell tööpostile kutsuda.

Marilyn üllatas Aleksandrit sellega, et otsustas taas osaleda saates «Selgeltnägijate tuleproov».

«Alguses väga imestasin, et ta tahtis tuleproovi naasta. Korraga ta lihtsalt ütles, et teda kutsuti. Ma oleks tõesti lausa diivanilt kukkunud! Aga hiljem... Oma kallimat peab ju toetama! Kui ta tahab, siis ta ka võidab,» sõnas Aleksandr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles