Glämmid videod! Kim Kardashian ja kuumad õed tegid äris suure sammu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14: (EXCLUSIVE COVERAGE)Apple Store Soho Presents Meet The Developers: Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner and Kourtney Kardashianat attends the Apple Store Soho on September 14, 2015 in New York City.   Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14: (EXCLUSIVE COVERAGE)Apple Store Soho Presents Meet The Developers: Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner and Kourtney Kardashianat attends the Apple Store Soho on September 14, 2015 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Tõsielustaar Kim Kardashian ning tema kuulsad õed Khloe Kardashian, Kendall Jenner ja Kylie Jenner lasid käiku kauaoodatud personaalsed veebilehed ja äpid.

Esmaspäeval, 14.septembril toimus SoHo Apple'i poes tutvustav üritus, kus kuulsad tõsielustaarid oma äppe ja veebilehti esitlesid.

Kim, Khloe, Kylie ja modellinduses ilma tegev Kendall avaldasid kõik ka videoklipid, mis äppe ja veebilehti lähemalt tutvustavad.

Foto: Enzo Henry/Enzo Henry/Sipa USA

Näiteks Kimi äpis saab näha staarist seninägemata pilte, meigiklippe ning kaadritagusi videosid. Lisaks on palju juttu iluvaldkonnast ja moest.

Kylie äpis saab näiteks tutvuda staari koduga ning saada rohkem neiu kohta teada.

Kendalli äpp viib aga rohkem moemaailma telgitagustesse.

Vaata tutvustavaid videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles