«Viimane võmm» alustab täna uut hooaega: ilmub välja Kotkase koomasse tulistanud mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimisari «Viimane võmm»
Näitlejad Üllar Saaremäe ja Ülle Lichtfeldt
Krimisari «Viimane võmm» Näitlejad Üllar Saaremäe ja Ülle Lichtfeldt Foto: Allan Leppikson

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s uut hooaega krimisari «Viimane võmm». Politseiuurija Mikk Kotkase (Üllar Saaremäe) koomasse tulistanud mehe väljailmumine äratab üles ähvardavad minevikuvarjud.

Mäletatavasti lahkus uurija Mikk Kotkas politseitöölt ja elab nüüd väikeses metsaonnis kasinat korilaselu. Ainus, kes tema asukohta teab, on Rita (Carmen Mikiver). Anders Prikk (Robert Annus), Tanja (Ülle Lichtfeldt) ja Tammets (Velvo Väli) tahavad aga Kotka üles leida ning tööle tagasi tuua.

Uurijatel tuleb täna lahendada taksojuht Ülo Langeli juhtum. Mees on tapetud lasuga pähe. Uurimist raskendab Andersi uus partner Mart Noormets (Mikk Jürjens), kes on liigagi püüdlik.

Foto: Allan Leppikson

Üllatuslikult selgub asjaolu, et taksojuht tapeti täpselt sama relvaga, millega kunagi tulistati ka Mikk Kotkast ja mille tagajärjel ta langeski koomasse.

Kas Kotkas leitakse õigel ajal üles ja kas ta naaseb teenistusse?

«Viimane võmm» on Kanal 2 eetris teisipäeviti kell 21:30, kohe pärast «Radarit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles