Vaata ja naera! Endla teatri videoklipis üritab Märt Avandi teatrisse tööle saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi Endla teatri videoklipis
Märt Avandi Endla teatri videoklipis Foto: Kaader videost

Värskes Endla teatri humoorikas videoklipis särab kuulus näitleja Märt Avandi, kes mõni aeg tagasi Pärnusse kolis ja varsti TV3 näosaates saatejuhina üllatab. Endla teatri klipis üritab Avandi aga teatrisse tööle minna, aga kõik uksed on mehe ees suletud. Teatri töötajad ei tea isegi, kus telesaadetes ja filmides staar näidelnud on!

««Peagi saabun tagasi su juurde …» laulab pärast seitset aastat tagasi Pärnusse ja Endla teatrisse jõudnud Märt Avandi Georg Otsa häälega. Endlalased ja teatri publik võtavad ta vastu vähemalt sama soojalt kui loominguline juht Ingomar Vihmar alljärgnevas dokumentaalses lühifilmis,» kirjeldab Endla teater videot Facebookis.

Foto: Kaader videost

Alanud hooajal on Endla trupiga liitunud Märt Avandi ja Kleer Maibaum-Vihmar, kes teevad esimese rolli Vihmari lavastuses «Tramm nimega iha» (esietendus 31. oktoobril) ning Meelis Rämmeld, kellel on roll lavastustes «Midagi tõelist» ja «45 339 km2 raba» (esietendus 21. novembril).

Kahjuks on aga klipp kolmapäeva hommikuks maha võetud. Loodame, et see tekib uuesti internetiavarustesse!

ENDLA KLIPP from Endla Teater SA on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles