Allikas: Rihanna ja Travis Scott on ametlikult koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Scott, Rihanna - 9/10/2015 - New York, New York - RIHANNA PARTY AT THE NEW YORK EDITION held at The New York EDITION, NYC. (Photo by Emanuele D'Angelo/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Travis Scott, Rihanna - 9/10/2015 - New York, New York - RIHANNA PARTY AT THE NEW YORK EDITION held at The New York EDITION, NYC. (Photo by Emanuele D'Angelo/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: BFA/Emanuele D'Angelo/BFA/Sipa USA

Popstaar Rihannat on viimasel ajal seostatud kuulsa rallisõitja Lewis Hamiltoniga, nüüd aga teatavad allikad, et staar käib hoopis räppar Travis Scott'iga.

Allikad kinnitavad kuuldusi, et lauljatar Rihanna ja räppar Travis Scott on tõesti koos. Paar suudles koguni avalikult New Yorgi moenädala üritusel, vahendab E! News.

«Travis ja Rihanna on koos, ametlikult. See on juba väga tõsine. Travis on temast väga sisse võetud,» pajatas jutukas allikas kõmuväljaandele.

Rihanna ja tema uus kallim näitasid oma lõõmavat romanssi New Yorgis pidutsedes, kus nad tantsisid ja suudlesid teiste pidutsejate keskel.

Foto: BFA/David X Prutting/BFA/Sipa USA

Travis, kes kaastööna kirjutas Rihanna kuulsa hiti «Bitch Better Have My Money», olevat koguni lauljanna sõprade poolehoiu võitnud.

«Rihannale meeldib Travis väga ja ta loodab, et see areneb millekski enamaks. Kõik ta sõbrad arvavad, et räppar on keeper.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles