Maarja-Liis Ilus tuli pokkeriturniiril kolmandaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Sven Tupits / Fotogeen / TV3

Eile TrioBeti pokkeritoas aset leidnud pokkeriturniiril SkyPlus Freeroll saavutas lauljanna Maarja-Liis Ilus auhinnalise kolmanda koha.


Neljanda tulemuse tegi pokkerimängijana ka varem tuntust kogunu Evely Ventsli. Turniiri võitis Aivar Tuisk, teisele kohale tuli Erik Vonk. SkyPlusi saatejuhid Alari Kivisaar, Kertu Jukkum ning Andi Raig jäid tagasihoidlikema tulemustega 19., 20. ning 21. kohale.

Võitjale kinkis TrioBet võimaluse mängida TrioBet Live turniiril. Samuti olid eriauhinnad välja pandud neile, kes mängisid välja Kivisaare ja Kertu.

TrioBet on osa Nordic Gaming Grupist (NGG), mis on EU-s litsentseeritud ja antud piirkonnas 10 sihtturul tegutsev, spordiennustust, online pokkerit ning kasiino mänge pakkuv ettevõte. TrioBet on NGG kaubamärgiks Baltimaades ning on oma eesmärgipärase tegevuse ja terava kohalikku fookusega kõigile kolmele siinsele turule kujunenud edukaimaks online-operaatoriks regioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles