Homofotograaf nõuab Brüno-mehelt raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacha Baron Cohen Austria homost moejüngri rollis.
Sacha Baron Cohen Austria homost moejüngri rollis. Foto: AFP / Scanpix

Keegi Mike Skiff, Los Angelese fotograaf pöördus kohtusse, et koomik Sacha Baron Coheni produktsioonifirmalt Bruno Productions sisse nõuda 25 000 dollarit.


Skiff süüdistab Baronit otsesõnu selles, et viimase tegevuse tõttu sai ta kehalisi vigastusi, tundis hirmu ja rikuti ära tema kodanikuõigused, vahendab Radaronline. Lisaks süüdistab kaameramees Baroni firmat rahutuste õhutamises.

Vastavalt kaebusele pildistas Skiff 2008.a. 2. novembril Los Angeleses samasooliste abielude lubamise teemal korraldatud miitingut. Sündmusele saabud ka võttegrupp, mis filmis kaadreid Coheni linateose «Brüno» tarvis.

«Dramaatilisemate kaadrite loomiseks õhutas võttgrupp vasasseisu pooldajate ja vastaste vahel,» seletas Skiff. «Vastandumaks «übergei» Bruno tegelaskujule demonstreeris võttegrupp vastuseisu homoabieludele.» Skiff jäi miitingul kahe tule vahele ja teda ähvardas oht puust protestisiltidega naha peale saada. Skiff, kes lisab, et tema on veendunud homoseksuaal, kurdab, et nii käitudes kahjustas võttegrupp ta kodanikuõigusi.

Skiff kurdab, et teda on kehaliselt ja hingelisest haavatud ning nõuab kahjude katteks 25 000 dollarit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles