Legendaarne hevibänd W.A.S.P. tuleb uue plaadi tuuriga ka Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA hevibänd W.A.S.P, juhtfiguur Blackie Lawless
USA hevibänd W.A.S.P, juhtfiguur Blackie Lawless Foto: Facebook

8. oktoobril annab USA hevibänd W.A.S.P kontserdi Rock Cafes, tutvustamaks nädalapäevad tagasi ilmunud värsket plaati «Golgotha», mis on bändi viieteistkümnes kauamängiv. 

Lisaks vanadele hittidele saavad kõlama ka uued lood, mille kohta bändi W.A.S.P skandaalne juhtfiguur Blackie Lawless ütleb järgmist: «Iga bändi karjääri jooksul tuleb hetk, mil kõik senikogetu täpselt paika loksub. Liikmete isiklikud läbielamised ja mõjutused hakkavad astuma ühte sammu ja nii sünnib plaat, mis on meie puhul «Golgotha». See on sihtpunkt, mille poole oleme me viimased neli aastat rühkinud.»

W.A.S.P. võrsus 1982. aastal Los Angelese skeenest ja saavutas kiirelt kuulsuse kui kõiki tabusid rikkuv šokiroki bänd. Ansambli hing ja hääl Blackie Lawless, kes kirjutanud ka valdava enamuse bändi loomingust, on tuntud kui energiline show-mees, kes omal ajal laenas mitmeid lavakujunduslikke elemente Alice Cooperilt ja The Wholt ning vürtsitas neid verise liha loopimisega publiku sekka ning piinapinkidele tõmmatud alasti modellidega laval. Seetõttu sattus W.A.S.P. kohe mitmesuguste komblusorganisatsioonide põlu alla ja polnud harvad juhused, kui politsei nende kontserdid katkestas või sootuks ära keelas.

Tänaseks on nende karjäär, mida tähistavad 15 stuudioplaati ja 17 maailmaturneed, kestnud juba üle kolmekümne aasta, kuid W.A.S.P. on senini säilitanud talle ainuomase saundi ja eheduse, mida saab järjekordselt kogeda ka juba kuu aja pärast Rock Cafes.

Piletid W.A.S.P.'i kontserdile on müügis kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. Lisaks on võimalik soodsamaid fännipasse omandada klubides Woodstock ja Tapper. Uksed üritusele avatakse kell 20.00 ja klubis kehtib vanusepiirang 18+.

Piletid soeta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles