Baltimaade suurim tänavatantsufestival alustab taas parimatega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimaade suurim tänavatantsu festival JJ-Street Baltic Session tuleb taas!
Baltimaade suurim tänavatantsu festival JJ-Street Baltic Session tuleb taas! Foto: JJ-Street koduleht

Kolmandat korda toimuv Baltimaade suurim tänavatantsu festival JJ-Street Baltic Session alustab taas ning toimub seekord Solarises Nokia kontserdimajas, kuhu tuleb tantsijaid ning huvilisi üle maailma.

Oktoobri kolmel viimasel päeval ning põhiüritusega Nokia kontsrdimajas 30. oktoobril aset leidevale üritusele on oodata üle 3500 silmapaari, kes on tunnistajaks lahingutele erinevates tantsukategooriates.

Eesti ja maailma paremik astuvad üles kategooriates: Hip-Hop/Newstyle, Locking 2 vs 2, Popping 1 vs 1, House 1 vs 1, Break Crew Battle 5 vs 5, Show Competition ning Prop Dance.

Eriliseks teeb locking battle'i asjaolu, et neile ei mängi muusikat mitte DJ-d vaid live bänd. Koos Prop Dance kategooriaga on live bändiga esinemine ühtlasi maailmas esimest korda võistlustel nähtav eripära.

Ürituse avab Nokia kontserdimajas tuntud muusik ning tantsuhuviline Katrin Siska.

Baltic Sessionil toimub 30. oktoobril suurejooneline moe-show, kus osalevad noored lootustandvad disainerid, kes astuvad välja urban-stiilis kollektsiooniga, mida siinmail veel nähtud ei ole. Modellid, kes lavale astuvad, saavad samuti esmakogemuse, sest põhiliselt astuvad üles uued tulijad meie moelavadel.

Õigust mõistavad kohtunikud maailma eri nurkadest. Kohale on lubanud tulla prantslased Kapela ja Niako, kes esindavad vastavalt Serial Stepperz ja Legion X tantsustuudioid. Põhja-Ameerikast saabuvad kanadalane Scramblelock ning ameeriklane Jr. Boogaloo.

Eestit ja lähinaabreid esindavad Marek Submission Crewst, Disco T, kes esindab Venemaal Top 9 ning Flow Mo ridadesse kuuluv Soome breikar Focus.

Auhinnarahadele üritavad käppa peale panna paljud tantsijad üle kogu Euroopa ning kirja on pandud end veel ka Ameerikast ja Marokost.

Plaadimängijate taga võtavad kohad sisse Suurbritannia-Rootsi-Eesti trio DJ Renegade, DJ Jam
One ja DJ JJ.

Plaadikeerutajaid võib kuulata ka klubis Hollywood, kus koos Estonian House Foundersi residentidega Widenski ja JJ-ga toimub 28. oktoobril soojenduspidu ning 30. oktoobril afterparty.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles