Kerli Dello läks raadiosse äratajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Torm, Kerli Dello ja Rauno Märks
Andres Torm, Kerli Dello ja Rauno Märks Foto: Ring FM

Alates tänasest,  14. septembrist, alustab pidevalt uuenev raadio RingFM oma sügishooaega!

Suurim uuendus puudutab äsja oma esimest sünnipäeva tähistanud hommikuprogrammi, kus sel sügisel vahetub naisliige. Eesti ühe populaarseima raadiohääle Rauno Märksi ja tuntud õhtujuhi Andres Tormiga liitub armastatud telenägu ja uudistelugeja Kerli Dello.

«Kerli Dello saabumine meie meeskonda on taevane kingitus!» kommenteeris uue kolleegi  tulemist Rauno Märks. Samuti lisas ta, et Agnes Aaliste sügisesed plaanid ei võimaldanud varajase ärkamise tõttu raadiosaate tegemist. «Julgen öelda, et nii head raadiotriot pole siinne meediamaastik juba mitu aastat kuulnud. Kerli hämmastav elukogemus, suur erialane professionaalsus ja terav huumorimeel on just see kimbuke lilli, mis meie programmi vaasi sobib,» arvas Rauno Märks.

«Ma olen alati olnud varajane ärkaja. Poolteist aastat pausi on olnud piisav aeg mõistmaks, et üks hommikuprogramm on elust puudu. Mulle meeldib sündmustel kätt pulsil hoida ja RingFM Hommikuklubi just seda pakubki,»  rääkis Kerli Dello.

Meeleolukas video fotosessioonist on leitav Ring FM Facebooki lehelt.

Oktoobris juba 21. sünnipäeva tähistav Ring FM on olnud viimase aasta jooksul suurte muustuste teel. 1994 aastal Võrust alustanud üks Eesti vanimaid eraraadiojaamu oli vahepeal aastaid eetris ka Tartust. Liikumist pealinna suunas alustati eelmise aasta septembris, mil hommikusi kuulajaid hakkas äratama «Hommikuklubi» meeskond eesotsas Rauno Märksiga.

«Täna tuleb kogu saatepäeva eeter Tallinnast. Hommikut alustab «Hommikuklubi», mille järel stardib päevase vööndi vedaja Siim Taba. Sel kevadel RingFM-iga liitunud Ingemar Eller hoiab meeled reipana nö. kojusõidu vööndis. Lisaks peamiselt praegust TOP40 formaadi muusikat mängiv jaam üllatab oma kuulajaid ka 90ndate aastate menukitega. Neljal päeval nädalas on õhtuses vööndis muusikalised erisaated. Neljapäeval on eetris reggaemuusika saade «Check Di Riddim». Nii reedel kui laupäeval viib peolainele vanamuusika saade «RetroNight». Sellele järgneb «Partyblower» reedel ja «Kollomdrome» laupäeval, mis mõlemad tutvustavad parimat klubimuusikat. Nädalavahetusele paneb pühapäeval punkti hip-hop ja räpp-muusika «Sounds Of Hip-Hop», mida juhib legendaarne Maido Möls.» rääkis raadio igapäevatöös programmi muutusi koordineeriv Rauno Märks.

Slogani «Uus Ring. Uus Energia» alla koondunud muutused peaks lõpule jõudma selle aastanumbri sees. Tehtud uuenduskuur on viinud kunagise Lõuna-Eesti raadio oluliste tegijate hulka üle terve Eesti. Seda kinnitavad ka Emor’i poolt läbi viidavad kvartaalsed raadiouuringud.

Raadio RingFM levib Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 105,8Mhz, Tartus 104,7 Mhz, Lõuna-Eestis 101,7 ja Pärnus 93,9Mhz. Samuti kõikjal läbi internetiraadio ja mobiilirakenduste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles