«Tähed muusikas» taasalustas säravate esinemistega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander saates «Tähed muusikas»
Mart Sander saates «Tähed muusikas» Foto: Kanal 2

Täna alustas Kanal 2s taas legendaarne Mart Sanderi juhitud särav laulusaade «Tähed muusikas».

Esimeses saates olid külalisteks Anne Veski, Karl Madis, Rolf Roosalu ja Birgit Õigemeel.

Kapteniteks on sel hooajal Antti Kammiste ja Tomi Rahula ning orkestrit juhib Margus Kappel.

Esimesena arvasid laulu ära Antti meeskonnas olevad Karl ja Anne. Lauluks oli Anne Veski «Eilne päev» ning lauljanna kandis selle loomulikult ka ette.

Järgmiseks küsiti saatekülaliste käest, millal läks eetrisse esimene «Tähed muusikas». Antti arvas pikemalt mõtlemata ära, et aastal 1998.

Järgmise punkti sai samuti Antti võistkond, sest nad arvasid kahe avatud sõna järel ära, et lauluks on Karl Madise «Pärlipüüdja».

Nüüd tahtis saatejuht teda, mitmes saade täna eetris oli. Õigele numbrile, 273-le, pakkus lähemale Tomi võistkond ja nad said oma esimese punkti.

Esimene ingliskeelne meloodia pakkus peamurdmist, Rolf esitas laulu «Now That The Love Is Gone», kuid see ei osutunud õigeks. Birgit arvas ära ja esitas õige loo, milleks oli «Fever».

Saatejuht palus nimetada neli esimeses hooajas osalenud kaptenit. Tomi võistkond ütles ära, et Lattikas, Kappel, Saul ja Pihlap, ja nii viigistasid nad punktid 3:3.

Anne sai taas lavale, sest järgmiseks lauluks oli «Roosiaia kuninganna».

Järgmiseks esitas küsimuse üllatuskülaline publiku seast ja õige laulu «Love and Marriage» arvas ära Antti meeskond.

Karl esitas oma võistkonna heaks laulu «Ma olen noor» ning nad said punkti ka teadmise eest, et saadet on külastanud tuntud välismaa bänd Bad Boys Blue.

Introvooru kaks punkti sai endale Tomi võistkond, sest nad tundsid ära laulu «New York, New York».

Saate lõppseisuks jäi 9:7 Antti meeskonna kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles