Pildid: Himmastes nähti kahte ufot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummaline lendav objekt Himmastes
Kummaline lendav objekt Himmastes Foto: Lugejapilt

Lõuna-Eestis Põlva maakonnas asuvas Himmastest nägi eile vähemalt kaks inimest umbes kella 22.45 – 00.00 ajal kahte ebatavalist lendavat objekti.

Neid jäädvustati ja vaadati binokliga.

Pilte teinu sõnul oli esmalt üks objekt, mis nagu seisis paigal ja selle juurde ilmus teine, mis hakkas kuju ja värvi muutma.

Hiljem fotode arvutis vaatamisel ilmnes, et esimene objekt oli ümar ja teine esmalt sigarikujuline, millel oli kolm säravalt valgustatud osa. Teine objekt muutis mitu korda kuju ja värvi, olles isegi spiraalikujuline.

Kummalist objekti näinud isikul tekkis kesköö paiku hirm, kuna talle tundus, et sigarikujuline objekt hakkas tema suunas liikuma, tekitades kummalise valguse. Ta lõpetas pildistamise ja läks tuppa.

Isik kontakteerus natuke kaugemal elava sugulasega, kes samuti nägi kummalist lendavat objekti.

Järgmisel päeval läks ta kepikõndi tegema ning tundis paigas, mille kohal öösel lendavad objektid olla võisid, tugevat hirmutunnet.

Isiku teatel ei olnud ta varem Himmaste taevas midagi sellist näinud ja hirmu tundnud.

Eesti ufoloogide sõnul on Himmaste üks neid paiku Eestis, kus aegajalt võib taevas kummalisusi näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles