New Yorgis nähti terrorirünnakute aastapäeva eel vikerkaart

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerkaar
Vikerkaar Foto: SCANPIX

Täna meenutatakse USAs neid, kes hukkusid 11. septembri 2001. aasta terrorirünnakutes.

Eile aga märgati  New Yorgis Maailma Kaubanduskeskuse (World Trade Center – WTC) kunagiste kaksiktornide paigas vikerkaart, edastab kanal NBC.

Newyorklane Ben Strurner astus eile Long Islandil asuva kodu rõdule, et vaadata, milline on ilm, kui ta märkas vikerkaart, mis nagu oleks saanud alguse Maailma Kaubanduskeskuse  juurest.

«See oli hämmastav vaatepilt, kuna see algas WTC juurest. Tegemist oli väga tugevate toonidega ja suure vikerkaarega,» teatas mees meediale.

Ta võttis oma nutitelefoni ja asus vikerkaarest pilte klõpsima. Ta jagas neid sotsiaalmeedias ja arvas, et üsna varsti teevad ka teised neid pilte. Mõni aeg hiljem ta uuris, et kas on pilte, kuid ta ei leidunud ühtegi, mis oleks näidanud vikerkaart ebatavalisena.

Sturneri pilte näinud hakkasid neid kommenteerima.

«See oli parim sünnipäevakingitus, mille ma viimase 14 aasta jooksul saanud olen. See vikerkaar sümboliseeris minu jaoks uut algust. Tänan,» teatas üks kommenteerija.

Veel üks kommenteerija lisas, et see vikerkaar on rahu, andestamise ja lootuse sümbol ning kõik hukkunud on inglid.

Lahvatas diskussioon, kas vikerkaare tekkimine vahetult enne 9/11 on kõrgemate jõudude kätetöö.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles