FOX Life kanalil esilinastub täna põnevussari «Saladuslikud valed»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnevussari «Saladuslikud valed»
Põnevussari «Saladuslikud valed» Foto: Fox Life

Märtsis Ameerikas esilinastunud ja väga menukaks osutunud põnevusseriaal «Saladuslikud valed» (Secrets and Lies) jõuab Eesti televaatajateni esmakordselt täna, 11. septembril kell 21 FOX Life kanalil. Sarja peaosades mängivad tuntud näitlejad Juliette Lewis (Wayward Pines) ja Ryan Phillippe («Julmad kavatsused»).

«Saladuslikud valed» on haarava süžeega põnevusseriaal, mille peaosaline Ben Garner (Ryan Phillippe) avastab kodukandi metsas noore poisi surnukeha. Väikeses Ameerika linnas Charlotte algab nõiajaht mõrvarile, mida juhib karm detektiiv Andrea Cornell (Juliette Lewis). Õige pea võtavad sündmused ootamatu pöörde ja Ben avastab end peamise kahtlusaluse rollis. Kuid mida enam üritab ta enda süütust tõestada, seda rohkem tekib vaatajates küsimus – äkki tema ongi süüdi?

Foto: Fox Life

Sarja esimene hooaeg osutus Ameerikas väga menukaks ja juba on valmimas sarja teine hooaeg. Seriaali produtsent on Barbie Kligman (CSI: NY; The Vampire Diaries). Kaasprodutsendid on Timothy Busfield, Tracey Robertson, Nathan Mayfield jt.

Sari on eetris reedeti kell 21.00 FOX Life kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles