Elu24 video! Anti Reinthal: eesriide sulgudes saab olla ainult kaks varianti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. septembris toimus kinos Artis uue põnevussarja «Mustad lesed» eellinastus. Sarjas tapavad kolm naist oma abikaasad ning sellest saab alguse sündmuste keeris. Sarja produtsendiks on Anti Reinthal, kes ise ka üht tegelast kehastab.

Reinthal oli enne eellinastust näinud sarja erinevates vormides juba mitu korda, kui nüüd sai näha, kas see ka suurele massile mõjub. Produtsendi arvates oli tulemus väga hea.

Reinthal ise kehastab sarjas ühte negatiivset karakterit, kuid seda, kust tegelase idee tuli, ta ei tea.

Sarja valmimine nõudis palju tööd ja muudeks mõteteks võtteplatsil aega polnud. Tegeleti konkreetselt sel hetkel tähelepanu vajavate asjadega.

Reinthali arvates on sari «Mustad lesed» mõeldud kõigile, olgu vana või noor.

Küsimuse peale, kui raske on nii suurt produktsiooni kokku panna, tsiteerib Reinthal oma kunagist õppejõudu: «Eesriide sulgudes saab olla ainult kaks varianti - kas oled väsinud või väsinud ja õnnelik.» Reinthali arvates kehtis peale sarja valmimist viimasena nimetatud variant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles