Caitlyn Jenner kardab, et ta peab traagilise avarii pärast meestevanglasse minema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenner Foto: SCANPIX

Caitlyn Jenner, endise nimega Bruce Jenner, kommenteeris esimest korda traagilist liiklusõnnetust, milles hukkus inimene.

Jenner sattus avariisse tänavu veebruaris Malibus, kui ta sõitis tagant sisse ootamatult pidurdanud autole, vahendab Mirror. Avariis hukkus üks naine ja vigastada sai seitse inimest.

Caitlynit ähvardab nüüd süüdistus väärteos - hooletu juhtimiste tõttu põhjustatud tapmises.

Jenner rõhutas, et ta ei ületanud saatuslikul hetkel kiirust ja ta ei mäleta tollest päevast väga palju.

«Ma mäletan väga vähe. Ma mäletan hetke, kui see juhtus, ja see on ka kõik,» ütles 65-aastane staar. «Ma sõitsin aeglasemalt kui lubatud, 46-ga 50 alas. Mu turvapadi ei läinud isegi lahti.»

Jenner tunnistas, et ta ei saa juriidilistel põhjustel rohkem rääkida ja lisas: «Sellisest tragöödiast ei saa kunagi üle. Sa lihtsalt õpid sellega elama nii hästi kui oskad.»

Caitlyn, kes läbis hiljuti soovahetuse, kardab meestevanglasse sattuda.

«Meedia ihaldab seda pilti, eks ole,» nentis Jenner. «See oleks halvim variant. Ma ütlen seda, et maakonnavanglas on suureks probleemiks see, et nad panevad transseksuaalse naise meestevanglasse.»

Bruce sõitis tänavu veebruaris maasturiga tagant sisse valgele Priusele, mis põrkas kokku vastu tulnud Hummeriga. Valget autot juhtinud naine hukkus. Foto: Scanpix
Bruce sõitis tänavu veebruaris maasturiga tagant sisse valgele Priusele, mis põrkas kokku vastu tulnud Hummeriga. Valget autot juhtinud naine hukkus. Foto: Scanpix Foto: Ringo H.W. Chiu/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles