Iluoperatsioonidega mitte rahule jäänud mees korraldas haiglas veresauna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Venemaal Peterburis korraldas iluoperatsioonidega mitte rahule jäänud mees raudteelaste haiglas veresauna.

34-aastane endine mereväeohvitser Juri Lebedev saabus esmaspäeval haiglasse koos relvaga ja suundus ilukirurgia osakonna juhi kabinetti, edastab fontanka.ru.

Ta tegi kolm lasku, millest üks tabas kirurg Aleksander Remizovit, teine ust ja kolmandaga lasi mees end maha. Lebedev hukkus kohe, arst suri hiljem operatsioonilaual.

Uurimine näitas, et Lebedev lasi esimese operatsiooni selles haiglas endale teha viis aastat tagasi põhjendusega, et tal on kole nina, mille tõttu ta ei leia kallimat.

Ta ei jäänud selle operatsiooniga rahule ja kaebas kirurgidele, et tal tekkisid operatsioonijärgsed komplikatsioonid, mis kahjustasid ta kõrvu. Siis opereeriti ta kõrvu, kuid ta ei olnud ka siis lõpptulemusega rahul.

Surma saanud Remizov ei opereerinud Lebedevi, kuid juhtivarstina oli ta mehe probleemidega kursis.

Vene meedia teatel soovitas haigla ühes Lebedevile saadetud kirjas tal minna psühhiaatrilisse kontrolli.

Juri Lebedevi ema Natalja Lebedeva sõnas Peterburi telekanalile, et ta poeg tahtis kenam välja näha ja raha tal selleks jätkus.

«Mu poeg oli jõukas, kuid ta oli ka prefektsionist. See, mis tema arvates oli viltsalt tehtud, tuli teha uuesti,» lausus ema.

Peterburi raudteelaste haigla peaarsti Nikolai Jefimovi sõnul õnnestusid Lebedevile tehtud operatsioonid.

«Ma ei ole selle patsiendiga kokku puutunud ja ma ei tea ta motiive. Kuid kolleegide sõnul õnnestusid talle tehtud operatsioonid sajaprotsendiliselt,» lausus peaarst.

Vene väljaanne Komsomolskaja Pravda püüdis leida Lebedevist fotosid, kuid see ei õnnestunud.

Lebedev teenis kunagi Murmanskis Venemaa põhjalaevastikku kuuluval Smolensk tuumaallveelaeval ohvitserina, kuid ta dokumentidel puudusid fotod.

Ajakirjanikud ristisid ta «nähtamatuks meheks», kuna tema kohta ei olnud fotot isegi mereväe arhiivides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles