David Duchovny võttis abielus aja maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Duchovny
David Duchovny Foto: SCANPIX

Näitleja David Duchovny (50) kolis paar nädalat tagasi lahku abikaasast näitleja Tea Leonist (44), kellega abiellus 13 aastat tagasi.

«Nad on mitmeks kuus lahus,» kinnitas pressiesindaja, kes on siiani rääkinud mõlema abielupartneri eest, vahendab klatšisait holymoly.com.

Esimest korda läks paar lahku 2008. aasta suvel. Siis kirjutas inglise tabloid Daily Mail nagu olnuks Davidil suhe 28aastase ungarlannast tenniseõpetajanna Edit Parkayga. Kui Duchovny teatas plaanist ajaleht kohtusse kaevata, esitas ajaleht vabanduse, et avaldas ekslikku infot, kuna David oli tennistreeneriga vaid sõber.

Kuid suhtes probleeme ilmselt oli, sest sama aasta augustis teatas David, et on otsinud abi seksisõltuvuse raviks. Mullu suvel olid David ja Tea Leoni taas koos.

David ja Tea abiellusid 1997. aasta mais, neil on kaks last, tütar Madelaine West Duchovny (11) ja poeg Kyd Miller Duchovny (9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles