Verine võitlus kättemaksu nimel

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Machete tahab oma nime puhastada ning vandenõu päevavalgele tuua.
Machete tahab oma nime puhastada ning vandenõu päevavalgele tuua. Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin jookseb 29. oktoobrist 4. novembrini kella 19 film "Machete".

NB! Film on keelatud alla 14-aastastele ning seda ei soovitata nõrganärvilistele!

Ta paistis olevat nagu iga teine päevatööline ning sobis täiuslikuks patuoinaks poliitmõrvas. Kuid tegelikult oli ta Machete (Danny Trejo), legendaarne, hirmohtliku hoiaku ja samaväärsete oskustega endine federale.

Machete jäetakse pärast verist kokkupõrget kurikuulsa Mehhiko narkoparuni Torreziga (Steven Seagal) surema, kuid lootuses avalikkuse silme alt kaduda ning oma traagiline minevik unustada võtab ta jõu kokku ning suundub Texasesse. Seal ootab Machetet ees valede ja korruptsioonivõrgustik ning surmav kuul senaatorile, mis teeb temast riigi kõige tagaotsituma mehe.

Machete tahab oma nime puhastada ning vandenõu päevavalgele tuua. See pole aga sugugi lihtne, sest teda takistavad Booth (Jeff Fahey) - armutu ärihai, kelle palgal paistab olevat lõputult mõrtsukaid, Von - sadistlik, omamoodi väikest armeed juhtiv kurikael, ja Sartana Rivera (Jessica Alba) - imeilus immigratsiooniametnik, kes ei suuda otsustada, kas talitada seaduskuulekuse või südamesunni järgi.

Machetet see-eest abistavad Luz (Michelle Rodriguez) - seksikas ja mässajahingega taco-veoki juht, ja Padre (Cheech Marin) - preester, kes on ühtviisi osav nii issameie kui relvadega.
Kuulide, vere ja murtud südametega palistatud teekond viib Machete taas Torreze juurde, et pidada maha verine võitlus kättemaksu ja lunastuse nimel.


 



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles