Eestlanna Kerli Talkis võistleb Itaalias Martini Porsche 911 nimel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlanna Kerli Talkis võistleb Itaalias Martini Porsche 911 nimel
Eestlanna Kerli Talkis võistleb Itaalias Martini Porsche 911 nimel Foto: Erakogu

Eestlanna Kerli Talkis sai rahvusvahelisel Martini võistlusel auhinnaks luksusliku reisi Itaaliasse, kus ta juba sel nädalal võistleb Martini võidusõiduvärvides Porsche 911 nimel. Lisaks närvekõditavale võistlusele ootab teda Milanos ja Monzas glamuurne vastuvõtt ning Pessiones eksklusiivne Martini tehase külastus.

Foto: Erakogu

Kerli pääsu Itaalias toimuvasse finaali tagas Martini võistlusele saadetud just see stiilne foto.

«Konkursil osalemine oli minu elukaaslase idee, lootsime võita Martini drooni, kuid kui saime teada Itaalia reisi võidust, olime sõnatud! Usun, et saan Itaaliast meeldejääva kogemuse kogu eluks, aga eriti suurepärane oleks, kui saaksin oma elukaaslasele tuua üllatuseks Martini triipudes Porsche 911,» ütles Martini auhinnamängu finalist Kerli Talkis.

Kõik finalistid peavad lahendama mitu üllatusülesannet, mille käigus selgitatakse välja legendaarsete võidusõidutriipudega Porsche 911 õnnelik omanik. Finaali jõudis vaid 17 osalejat kaheksast riigist.

Finalistide sooritusi on kutsutud hindama kolmeliikmeline žürii, kuhu kuulub võidusõitja ja Top Gearist Stigina tuntud Ben Collins, Iisraelist pärit modell Bar Refaeli ning eelmise aasta võitja grusiinlanna Sophie Salukvadze.

Martini on 1863. aastal Itaalias asutatud kõrgekvaliteediliste veinide, vahuveinide ja vermutite tootja, kes kuulub Bacardi gruppi. Martini ja Bacardi esindaja Eestis on AS Liviko.

Vaata ka klippi Liine Jänese eelmise aasta võistlussõidust Ben Collinsiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles