Kanal 2 «Naabriplika» uus hooaeg alustab juba täna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naabriplika»
«Naabriplika» Foto: Ergo Kuld

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s «Naabriplika» uus lustakas hooaeg. Samal ajal, kui Esna elanikel tuleb silmitsi seista pagulaste küsimusega, hakkavad helisema kirikuõpetaja ja Mihhailova pulmakellad. Missugune näeb välja Püha Isa poissmeestepidu?

Nagu kogu Euroopat, hoiavad ka Esna meeli ärevuses peatselt saabuvad pagulased. Vallavanema naine võtaks hea meelega mõned pagulased endale tiiva alla, kuid Paavel on plaanile millegipärast vastu. Siiski leidub üks informeeritud külaelanik, kelle jutt veenab vallavanema ümber – nii asutakse Esnas maailma päästma.

Kirikõpetaja ja Mihhailova on oma pulmade lävepakul. Nende suhteid pingestab aga tulevase peigmehe arusaamatu kiindumus naistesse. Või kujutab Mihhailova tõepoolest kõike vaid ette? Suhted kiriklas lähevad eriti kirglikuks siis, kui Kerepa korraldab vallavanema käsul kirikõpetajale poissmeestepeo.

Menusarja «Naabriplika» uued osad on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast «Kodutunnet».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles