Suur sünnipäevapidu! Klubi Hollywood tähistab 20.tegutsemisaastat

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Hollywood
Klubi Hollywood Foto: Klubi Hollywood

Klubi Hollywood tähistab 12. septembril oma 20 meeleoluka tegutsemisaasta täitumist! Selle tähtsa sündmuse puhul avatakse maja taas täies hiilguses just kui klubi algusaegadel. Hollywoodi laval on lisaks pilkupüüdvatele tantsijatele Eestist ning Venemaalt ka kaasakiskuva ja naerutava etteastega mehed, kes siin maal pikemat tutvustust ei vaja – Uku Suviste & Mart Müürisepp.

Need aastad on olnud parimad – täis loendamatul arvul pööraseid õhtuid, võrratuid esinejaid, legendaarseid üritustesarju ning muidugi ei saa siinkohal mainimata jätta kuldaväärt kliente! Kellel meist ei oleks mälestusi pidudest Hollywoodis… olgu need siis 20 aasta tagused või aastatagused.

Selle tähtsa sündmuse puhul avatakse maja taas täies hiilguses just kui klubi algusaegadel! 

Foto: Klubi Hollywood

Taasavatakse vaid üheks õhtuks Velvet Lounge, mis ootab kõiki oma kunagisi ning praeguseid külastajaid piiluma Hollywoodi ajalooraamatusse, kust leiab naerutavaid seike, vanu nostalgilisi üritusi ning hulganisti tuttavaid nägusid! 

Klubi küljel vabas õhus on sünnipäevaks püsti mõnus Vip Lounge, kus külalisi ootavad mahedad vesipiibud PiibuLounge poolt.

Hollywoodi laval on lisaks pilkupüüdvatele tantsijatele Eestist ning Venemaalt ka kaasakiskuva ja naerutava etteastega mehed, kes siin maal pikemat tutvustust ei vaja – Uku Suviste & Mart Müürisepp

Foto: Ardo Kaljuvee

Kaunid tantsijad hoolitsevad kogu õhtu vältel selle eest, et külaliste meeleolu kõrgel püsiks ja üllatusi voolab lavalt alla otseses mõttes ojadena.

Maja panevad rappuma Hollywoodi muusikalised visiitkaardid:

DJ Bad J & DJ Nova, lisaks DJ Henry (Velvet Lounge)

Kogu sünnipäevapeo lisainfo on leitav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles