Reet Linna oli taas otse-eetris: kipun paberisse vaatama, et mis see kellaaeg on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Linna ja Enn Eesmaa saates «Terevisioon»
Reet Linna ja Enn Eesmaa saates «Terevisioon» Foto: ERR

Täna hommikul rõõmsustasid televaatajaid ETV hommikusaates «Terevisioon» uued saatejuhid Reet Linna ja Enn Eesmaa. Reet Linna avaldas vahetult pärast saadet otse-eetri emotsioone.

«Tegelikult oli ikka päris korralik ärevus - tulla oma mugavustsoonist välja ja otse-eetrisse, mida ma ammu teinud ei ole,» vahendab portaal Menu Reet Linna sõnu.

Linna rääkis, et talle meeldib otse-eetris olla, aga seal on teatud aja jälgimine ning naine kipub paberisse vaatama, et mis see kellaaeg on.

Ekraanil astus Linna üles Enn Eesmaa kõrval ning kuigi naise sõnul pelgas ta veidi tõsise poliitikuga saadet juhtida, möödus hirm kiiresti. «Ma teadlikult arvasin, et Ennul võibki olla suurem roll, sest mina olen juba nädala aja pärast eetris, minu hooaeg läheb käima, aga Enn Eesmaad ju rahvas nii palju näinud pole.»

ETV «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» jätkab täna kell 20:05 saatega «Osoon» Kalev Vapperiga, kell 21:40 «Välisilm» Katrin Saksaga.

Teisipäev 8. september - kell 19:00 «Ringvaade» Maire Aunaste ja Vahur Kersnaga, kell 20:05« Vabariigi kodanikud» Raul Rebasega, kell 21:00 «Aktuaalne kaamera» Marite Kallasma ja Aarne Rannamäega.

Kolmapäev 9. september - kell 20:05 «Pealtnägija» Mati Talvikuga, kell 21:40 «Foorum» Ilmar Raagiga.

Neljapäev 10. september - kell 20:05 Kahekõne Hagi Šeiniga, kell 22:10 MI Karmel Eikneriga.

Reede 11. september - kell 21:30 Sport Are Elleriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles