Paparatso: Vana arm ei roosteta! Merle Palmiste jälle vana peigmehega koos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Merle Palmiste väisas Uue Maailma tänavafestivali koos vana kallimma Aivar Hunt`iga
Näitleja Merle Palmiste väisas Uue Maailma tänavafestivali koos vana kallimma Aivar Hunt`iga Foto: Viktor Burkivski

Nädalavahetusel toimus taas ülipopulaarne Uue Maailma tänavafestival. Kohal oli igat sorti karvaseid ja sulelisi. 

Foto: Viktor Burkivski

Teiste seas võis müügilettide vahel patseerimas näha ka meie armastatud näitlejannat Merle Palmistet. Moekalt mummulisse riietunud daam oli pisut nukra moega, mis võis johtuda ilmselt vihmasest ja tuulisest ilmast.

Foto: Viktor Burkivski

Merle oli koos oma kurikuulsa on off elukaaslase, ärimees Aivar Hundiga.

Palmiste ja Aivar trehvasid kümmekond aastat tagasi õige meeleolukal moel. „Kohtusime minu initsiatiivil, sest tahtsin Merlega tuttavaks saada. Seda tüüpi naised mulle meeldivad. Ükskord õhtusel ajal läksin sõpradega diskobaari. Tänaval tuli meile vastu Merle koos ühe meesterahvaga,“ on Hunt Postimehes meenutanud.

Mees leidis, et soovib kauni näitlejannaga tuttavaks saada ja läks sõprust sobitama. Sellest kohumisest kasvas välja kaheksa aastat kestnud suhe.

Foto: Viktor Burkivski

Hundi huvi noorte tüdrukute vastu sai suhtele saatuslikuks?

Kui Palmiste ja Hunt olid mõnda aega koos olnud, hakkasid naise kolleegid Draamateatrist märkama, et muidu seltskondlik Merle lahkub teatripidudelt vara ja kui koosviibimistel on, siis saadab teda Hundi armukade pilk. Merle naeris tol ajal selle jutu välja.

Suhte mõranemisel oli veel teisigi faktoreid. Paari tuttavad teavad väita, et hoolimata veetlevast elukaaslasest, oli Aivar Hundil vilav silm. „Talle meeldisid noored tütarlapsed,“ täpsustab perekonnatuttav. Mees liikus aegajalt ringi teiste naistega ja Merlele see ei meeldinud.

Koletu tuuseldamine tänaval aastal 2009 lõpetas Merle ja Aivari pika suhte

Merle Palmiste ja Aivar Hundi suhtele pani lõpliku punkti ühel augustiööl toimunud intsident, kus mees olla väidetavalt naist tänaval löönud. Koletu tuuseldamise käigus olevat naine sellise hooga tänavale lennanud, et tema käekoti sisu paiskus munakivisillutisele laiali...

"Ma ei ole enam Aivar Hundiga koos. Sellepärast ma ei soovigi sellel teemal midagi rohkem rääkida," teatas Palmiste peale juhtunut meediaväljaannetele.

Foto: Viktor Burkivski

Aastal 2014 oldi taas koos

Kuigi Merle Palmiste kinnitas aastal 2014 mitmetes intervjuudes, et on elukaaslasest Aivar Hundist lahku läinud, jagasid nad siiski aegajalt kirglikke momente. Käidi koos ka avalikel üritustel ja reisidel.

Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Aivarit seostati vahepeal pikka aega ka ajakirjanik Katrin Lustiga (paremal), kes väidetavalt elas mõnda aega Aivari juures, kuid aasta eest läks lähikondsete sõnul paari suhe iseloomude kokkusobimatuse nahka.

Foto: Viktor Burkivski

Nüüd on Aivar ja Merle taas koos.

"Merle ja tema vana elukaaslane olid Uue Maailma festivalil küll koos, aga olid miskipärast morni moega ja hoidsid teineteise vahel üsna suurt distantsi," pajatas üks pealtnägija Elu24 reporterile.

Kirglikes suhetes ongi kokku-lahku minekud täiesti normaalsed?

C'est la vie!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles