Kes aitab Külvit?

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külvi Kannel
Külvi Kannel Foto: Kanal 2

Seltskonnapreili Liis Lass käis sel nädalal noortele reformierakondlastele õpetust jagamas, kuidas meedias end maksma panna. Lassi täht peab tõesti hääbumas olema, kui ta juba poliitikutega sebib. Nemad on ju viimne õlekõrs, kelle abil end pinnal hoida.


Nüüdse aja tõelised rahvakangelased istuvad pühapäeva õhtul teleekraanil Hannes Võrno vastu ning on juba järgmisel hommikul kõigi meeltes ja keelel. Nagu nüüdseks juba endine politseinik Külvi Kannel, uue nimega Tõehetke-Külvi. Kakssada tuhat krooni oli hind, mille eest 24-aastane neiu oli valmis kaotama töö ja paljastama saladused, mis pakkusid sel nädalal paraku rohkemgi kõneainet kui aktsiisitõusud ja riigieelarve.


Nagu iga rahvas väärib oma juhte, väärib ta ka kangelasi. Tõehetke-Külvi pole ilmselt halvem ega parem kui enamik teisi eestimaalasi. Aga kuulsam küll. Kuulsam koguni kui Liis Lass. Iseasi, mis selle kuulsusega nüüd, töötuna, pihta hakata.Või äkki vajaks temagi Lassi õpetust?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles