Naised valavad tantsusaates verd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kolmas saade - Urve Palo ja Aleksandr Makarov
Tantsud tähtedega kolmas saade - Urve Palo ja Aleksandr Makarov Foto: Jelena Rudi

Keegi pole öelnud, et kuulsus ja sära tulevad valuta!
 


Urve Palo harjutas Õhtulehe andmetel nii usinasti nii ööl kui päeval džaivi, et kriipis kõrgete kontsadega ära oma sääred. Samas ei toonud valatud veri loodetud edu, sest kohtunike punktisaak jäi kesiseks ning Merle Klandorf noomis eksministrit eraldi sissepoole pööratud pöidade pärast.

Ühikarott Liina Vahter jälle tantsis jalad villi, üks eriti suur paise tekkis vasakule kannale. «Pidin panema kingade sisse kanna alla kõrgendused, jalg oli tegelikult kingakannast väljas ja tantsisin trennides poolteist sentimeetrit kõrgemate kingadega!» jutustas Liina.

Ka Kojamehele tegid jalavarjud muret. Tema spetsiaalselt Inglismaalt tellitud tantsukingad hõõrusid punkarpoliitiku jalad täiesti katki, plaastrit kulus meetrite kaupa. Aga vähemalt Kojamees on saanud möödunud nädalal oma piinatud jalad ausa mehena sinale visata, langes ta ju esimesena saatest välja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles