Video: «Abielus esimesest silmapilgust» alustab ja šokeerib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustab TV3s sügisese telehooaja šokeerivaim ja põnevaim teleprojekt «Abielus esimeses silmapilgust», milles osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda altari ees.

Armueksperimendis osalevad kolm naist ja meest, kes pole seniajani oma õnne veel leidnud ja annavad sel korral saatuse spetsialistide kätesse. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostavad ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki.

Foto: Viktor Burkivski

Sarja «Abielus esimesest silmapilgust» võib julgelt nimetada šokeerivaks armueksperimendiks, sest osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda iseenda pulmas ning proovivad seejärel neli nädalat kestva sotsiaalse eksperimendi käigus, kas selliselt korraldatud abielu sobib ideaalse paarilise leidmiseks.

Foto: Viktor Burkivski

«Abielus esimesest silmapilgust» algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani. «Abielus esimesest silmapilgust» on neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesari, mida on tänaseks edukalt toodetud enam kui viieteistkümnes maailma riigis, näiteks ka Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

«Abielus esimesest silmapilgust» alustab TV3s juba täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles